Skip to main content

Osiris Hertman 

Osiris Hertman is een bekende Nederland binnenhuisarchitect met een voorliefde voor hoogwaardige en unieke ontwerpen. Osiris heeft 2 exclusieve Tapijt -collecties ontworpen voor EBRU.

In de eerste collectie vindt u koeienhuid tapijten die zijn afgewerkt met de Tye Dye-techniek, u kunt De tweede collectie die Osiris Hertman ontwierp  voor EBRU bestaat uit hoogwaardige handgeknoopte tapijten met verbluffende patronen.

De prachtige patronen in beide collecties tonen een duidelijke Osiris-signatuur en vormen een prachtige match met de bekende kwaliteit van EBRU.

U vindt de EBRU x Osiris Hertman collecties hier

Catherina Licitra Ponti 

Caterina Licitra Ponti is de achterkleindochter van de bekende Italiaanse architect, kunstenaar, schrijver en industrieel ontwerper Gio Ponti.
Catherina ontwierp de prachtige Rug Survival of the Bees  voor EBRU,

“Mijn inspiratie om” Survival of the Bees ” te creëren is afkomstig van een witte bloem in porselein van Richard Ginori, die Gio Ponti in de jaren 20 tekende. Ik stelde me voor dat een bij haar nectar zou vinden voor het leven … Ik heb deze droom getransformeerd in een comfortabel, luxueus tapijt. ”

Bekijk het tapijt Survival of the Bees hier